Laden Vormingen
Dit vorming is voorbij.

Ondernemingszin, zelfsturing en creativiteit ontdekken en stimuleren – Digitale vorming

Publicatie inbegrepen

Zelfsturing, ondernemingszin en creativiteit, het zijn dé troeven voor een succesvolle toekomst. Elk kind draagt deze troeven in zich! Het is aan ons ze boven te laten komen en de verdere ontwikkeling ervan te stimuleren.

In deze praktijkgerichte vorming krijg je tips aangereikt om hier doelgericht op in te zetten. Ontdek hoe je leerlingen meer verantwoordelijkheid en autonomie kan geven, hen kan begeleiden naar zelfsturing, probleemoplossend denken, het maken van eigen keuzes en het stimuleren van ondernemingszin. We zetten daarom in op creativiteit in beeldende vorming, maar ook het genereren van zinvolle, uitdagende en vakoverschrijdende opdrachten als basis voor competentiegericht onderwijs staan hierbij centraal.

Geloof in de groeikracht van élk kind, wakker hun intrinsieke motivatie aan en geef je leerlingen alle kansen om hun eigen leer- en groeiproces mee vorm te geven!

De lesgever

Nele Van Oosten

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Terug naar het overzicht