Laden Vormingen
Dit vorming is voorbij.

NIEUW! Spreken met kleuters – Digitale vorming

We spreken de hele dag door met en tegen onze kleuters. Zoveel woorden, zoveel kansen om ze weloverwogen te kiezen en ze bewust te gebruiken.

Spreken met kleuters is in eerste instantie een manier om verbinding te maken. Je band en je contact met kleuters dragen bij tot het positieve klasklimaat.

Het inzetten op verbondenheid is hier een belangrijke factor.

Daarnaast is het de manier bij uitstek om kleuters aan het denken te zetten, om met hen terug te blikken en vooruit te blikken, om hen feedback te geven en om als leerkracht zicht te krijgen op hun ontwikkeling.

In deze vorming gaan we dieper in op perspectief nemen, inzetten op growth mindset, relatie en vertrouwen en daarnaast verkennen we praktische tools om met kleuters in gesprek te gaan: waarover, hoe, wanneer en op welke wijze je deze gesprekken een plek kan geven in je klaspraktijk.

Spreek niet over je kleuters, maar mét hen. De betrokkenheid bij hun ontwikkel- en groeiprocessen stijgt en ze ervaren meer eigenaarschap, waardoor ook hun intrinsieke motivatie wordt verhoogd!

Deze vorming wordt digitaal gegeven. Na inschrijving via onze website zal u enkele dagen voordien de nodige informatie ontvangen om u aan te melden op het online platform. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via evelien.krijn@cego.be.

De lesgever

Jelke Hanselaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Terug naar het overzicht
Go to Top