Laden Vormingen
Dit vorming is voorbij.

Efficiënte instructie – Digitale vorming

Effectieve instructies helpen om succesvol te differentiëren. Een instructie is effectief als deze past bij het onderwerp dat aan de orde is én bij de leerling(en). Om dit te kunnen realiseren dienen leerkrachten te beschikken over meerdere instructievormen.

In deze vorming belichten we verschillende instructievormen die in de loop der jaren zijn ontwikkeld. We verbreden de kijk op instructie en op de meer gedifferentieerde manier van instructie geven.  Niet theoretisch, maar onderbouwd en vooral praktisch. We geven inspiratie voor gevarieerde instructie bij verschillende vakken en vakonderdelen.

Deze vorming wordt digitaal gegeven. Na inschrijving via onze website zal u enkele dagen voordien de nodige informatie ontvangen om u aan te melden op het online platform. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via info@cego.be.

De lesgever

Tom Govaers

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Terug naar het overzicht