Laden Vormingen

Differentiëren op kleutermaat – Digitale vorming

Elk kind heeft een eigenheid, een interesse en een specifiek ontwikkelingsniveau. Hoe kan je als leerkracht maximale ontwikkelingskansen bieden op maat? Hoe kan je meer ruimte maken voor een efficiënte en kindgerichte differentiatie in je klas? Neem je bewust tijd om te ontdekken waar kleuters nood aan hebben?

In deze sessie ligt de focus op differentiatie in het basisaanbod in de hoeken. We gaan aan de slag met een aantal vragen die je kritisch laat nadenken over je aanbod, je aanpak en organisatie. Laat je verrassen door hoe kleuters zelf aangeven wat ze willen en wat ze kunnen. Op het einde van de sessie formuleer je je eigen actiepunt waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan.

Deze vorming wordt digitaal gegeven. Na inschrijving via onze website zal u enkele dagen voordien de nodige informatie ontvangen om u aan te melden op het online platform. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via sandra.sultano@cego.be.

De lesgever

Sandra Sultano

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Differentiëren op kleutermaat digitaal
115,00
2 beschikbaar
Terug naar het overzicht
Go to Top