Ga terug

Workshops & nascholingen

Klik hier voor de folder 2021-2022

Zet je hele team in beweging met een teamgerichte nascholing of een bezoek aan een partnerschool! Tijdens een inspirerende studiedag, lezing of schoolbezoek vertalen wij een door jou gekozen onderwerp op een praktische en diepgaande manier  naar het team toe. Het zien van concrete voorbeelden van collega’s is bijzonder verrijkend en zet jouw leerkrachten aan om hun eigen werking kritisch te bekijken.
We werken rond heel wat verschillende thema’s.

Geïnteresseerd in een teamgerichte nascholing op maat van jouw organisatie of school? Vul dan snel het aanvraagformulier in.

Om duurzame verandering te bekomen, opteren we voor opvolging in een traject, voor deze meer intense begeleiding verwijzen we graag naar “trajectbegeleiding”.

We hebben ondertussen een breed netwerk aan partnerscholen die wij gedurende enkele jaren, in de vorm van een traject, begeleid hebben. Tijdens deze jaren  hebben de scholen een belangrijke innovatieve weg afgelegd. Ze zetten graag hun deuren open om te laten zien wat ze concreet doen in de klaspraktijk. Deze schoolbezoeken worden steeds begeleid door CEGO-medewerkers zodat de band tussen theorie en praktijk voortdurend wordt gelegd.  Tijdens zo’n bezoek is er ook ruimte voor input, reflectie en vragen. Dit aanbod past perfect binnen een traject.

Kijk hieronder voor een overzicht van alle geplande schoolbezoeken.

Zijn er bepaalde thema’s waarin je je wil verdiepen? Met onze workshops, waar iedereen aan kan deelnemen, laat je je onderdompelen in nieuwe thema’s of laat je je verrassen door nieuwe inzichten. Het uitwisselen van ervaringen en de toelichting van praktijk voorbeelden werkt zeer inspirerend.
Op verschillende plaatsen in Vlaanderen geven we workshops rond verschillende thema’s. Je vindt hieronder het volledige overzicht.

Aanpak - Effect

Leer je kleuters kennen

Op kleutermaat

Schoolbezoeken

Spelbegeleiding & Tijd nemen

Zelfsturing

Overzicht alle opleidingen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en publicaties?

Schrijf u dan nu nog in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief inschrijving
Algemene voorwaarden *