Online aanbod

Cego’s digitaal aanbod bestaat zowel uit eenmalige korte opleidingen  – Webinars en landurige trajecten die over meerdere weken gegeven worden – Mooc’s.

Allemaal vanop afstand en vanop een plaats dat jij zelf verkiest.

Kies hieronder voor meer informatie.

Een webinar is een online opleiding van 1u à 1,5u over een bepaald thema op een vooraf vastgestelde dag en tijdstip, waar iedereen aan kan deelnemen.
Hieronder een overzicht van de aankomende webinars:

Voor de kinderopvang gaan deze door van 19u30-22u.

Momenteel staan er geen webinars op de planning.

MOOC: Staat voor Massive Open Online Course. Een geweldige manier om samen te leren over allerhande onderwerpen en thema’s. In een MOOC word je uitgedaagd om met en van elkaar te leren en kennis te delen, ook wel social learning genoemd. Je leert vooral op een moment dat het jou past dus tijd- en plaatsonafhankelijk. Jij bepaalt wanneer je kijkt, leest en leert. Zolang je een goede internetverbinding hebt, zit je goed!

Hoe gaan we te werk?

Digitaal traject: Pedagogische kwaliteit

Tijdens dit online vormingstraject staat de pedagogische kwaliteit van je werking centraal. We nemen deze onder de loep aan de hand van de zes dimensies van het zelfevaluatie-instrument MeMoQ.
Kies één of meerdere dimensies uit om te verkennen: welbevinden, betrokkenheid, emotionele ondersteuning, educatieve ondersteuning, omgeving, gezinnen en diversiteit.
Per dimensie krijg je:

Webinar (40′): Kijk waar en wanneer je wilt

Digitaal platform: Informatie, inspiratie, opdrachten, reflectoefeningen voor het hele team en chatondersteuning van pedagische coaches

Nabespreking:
Digitale nabespreking waar je vragen kan stellen en kan uitwisselen met andere collega’s uit het werkveld.

Prijs volledige traject: 85 euro
Prijs per dimensie: 25 euro

INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en publicaties?

Schrijf u dan nu nog in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief inschrijving
Algemene voorwaarden *