Laden Vormingen

Zin in ondernemen, zelfsturing en creativiteit – digitale vorming

Hoe kunnen we leerlingen stimuleren op weg naar een succesvol leven? Hoe kan onderwijs de intrinsieke motivatie en creativiteit van kinderen aanwakkeren?

Geloven in de groeikracht van elk kind! Ontdek hoe je leerlingen meer verantwoordelijkheid en autonomie kan geven, hen kan begeleiden naar zelfsturing, probleemoplossend denken, het maken van eigen keuzes en het stimuleren van ondernemingszin. We zetten daarom in op creativiteit in beeldende vorming. Maar ook het genereren van zinvolle, uitdagende en vakoverschrijdende opdrachten als basis voor competentiegericht onderwijs staan hierbij centraal.

In deze praktijkgerichte vorming bekijken we het perspectief van de leerkracht als begeleider en ondersteuner van dit creatieve denkproces. We gaan zover dat kinderen kansen krijgen om hun eigen leer- en groeiproces mee vorm te geven. De leerkracht maakt hier écht het verschil!

Deze vorming wordt digitaal gegeven. Na inschrijving via onze website zal u enkele dagen voordien de nodige informatie ontvangen om u aan te melden op het online platform. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via tom.govaers@cego.be.

De lesgever

Ann Dedapper

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zin in ondernemen, zelfsturing en creativiteit digitaal
115,00
10 beschikbaar
Terug naar het overzicht
Go to Top