Laden Vormingen

Plak je kinderen achter het behang! Of hoe je constructief kan omgaan met storend gedrag. – Digitale vorming

Van leerkrachten wordt verwacht dat zij kunnen omgaan met moeilijkheden in de klas, maar dit is niet altijd even eenvoudig. Vanuit oplossingsgerichte en gedragstherapeutische interventies geven we handvaten om aan de slag te gaan. Welke leerprocessen beïnvloeden de ontwikkeling naar meer of minder probleemgedrag?

In deze vorming reiken we technieken aan om storend gedrag in de klas te verminderen. We staan stil bij het bevorderen van positief gedrag bij kinderen. Tijdens het praktische gedeelte komen tal van voorbeelden aan bod en is er ruimte om de vertaling te maken naar de eigen klaspraktijk.

Deze vorming wordt digitaal gegeven. Na inschrijving via onze website zal u enkele dagen voordien de nodige informatie ontvangen om u aan te melden op het online platform. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via greet.herssens@cego.be.

De lesgever

Greet Herssens

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Plak je kinderen achter het behang!
115,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Terug naar het overzicht
Go to Top