Laden Vormingen
Dit vorming is voorbij.

NIEUW! Bewegend leren! Verdieping op: Differentiatie werkt! Digitale vorming

Hoelang zitten jouw kinderen stil tijdens de dag? Zou het niet mooi zijn als ze op school meer kunnen bewegen en daarmee hun schoolprestaties verbeteren? Krijgen de kinderen op jouw school al prikkels om actief met de leerstof aan de slag te gaan? Ook in de gang of op de speelplaats?

Met praktische en haalbare voorbeelden willen we jou inspireren om zowel op klas- als schoolniveau meer aan het bewegen te gaan. Is jouw klas al flexibel ingericht waardoor meer kinderen kansen tot bewegen krijgen? Samen kijken we welke leervormen of extra handen in de klas je kan gebruiken.

De versterkende rol van de leerkracht bewegingsopvoeding kunnen we hierbij zeker inzetten. Die kijkt tenslotte vaak met een andere bril naar de kinderen.

Deze sessie is een verdieping op de basisvorming ‘Differentiatie werkt!’.

Deze vorming wordt digitaal gegeven. Na inschrijving via onze website zal u enkele dagen voordien de nodige informatie ontvangen om u aan te melden op het online platform. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via joke.gevaert@cego.be.

De lesgever

Joke Gevaert

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Terug naar het overzicht
Go to Top