Laden Vormingen

Meespelen en spelbegeleiding in de hoeken – Digitale vorming

Maken we voldoende tijd om mee te spelen met de kleuters als volwaardige activiteit? Hoe doelgericht spelen kleuters in een hoek? Hebben ze spelideeën en is de evolutie in hun spel merkbaar? Welke interessegebieden komen er aan het licht en hoe kan je als leerkracht hierop inspelen om de spelkwaliteit én het leerrendement gaandeweg te verhogen?

In deze vorming leggen we de focus op het begeleiden van vrij spel. Geloven in de kracht van doelgericht hoekenwerk, tijd nemen voor observaties en gerichte spelimpulsen staan hierbij centraal. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal leggen we de basis voor het verkennen, verbinden en verrijken van vrij spel. Spelplezier verzekerd!

Deze vorming wordt digitaal gegeven. Na inschrijving via onze website zal u enkele dagen voordien de nodige informatie ontvangen om u aan te melden op het online platform. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via evelien.krijn@cego.be.

De lesgever

Evelien Krijn

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Meespelen en spelbegeleiding - digitaal
115,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Terug naar het overzicht
Go to Top