DIGITAAL aanbod: Ontdek de voordelen van interactief, online leren! 

WEBINARS:
Na inschrijving via onze website zal u ten laatste de dag voor de Webinar een mail ontvangen van de vormingsmedewerker met een registratielink, na registratie ontvangt u de link om deel te nemen aan de Webinar. Geen mail ontvangen? Kijk eerst je SPAM folder na en contacteer ons tijdig via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Digitaal aanbod kleuteronderwijs
Leerroute EGO Kleuter
Wil je meer te weten komen over de ervaringsgerichte visie op het kleuteronderwijs?
Wil je ontdekken hoe je meer kindgericht kan werken?
Dan is deze leerroute iets voor jou!

Praktisch:
In dit leertraject bieden we je vier verschillende opgenomen Webinars aan met telkens één online contactmoment als mogelijkheid tot uitwisseling.
Je krijgt 7 dagen de tijd om de opname te bekijken en op het einde van de week is een zoommeeting ingepland, waarin je vrijblijvend terecht kan met je vragen. 
Je kan intekenen voor het geheel, maar je kan ook kiezen voor losse sessies.
In sommige pakketten zit het nieuwe boek ‘Ruimte voor initiatief of een abonnement Kleuters & ik´.
KLIK HIER voor info en inschrijvingen

Digitaal aanbod lager onderwijs
Leerroute EGO Lager
In dit online aanbod bieden we je drie verschillende opgenomen Webinars van elk 1 uur aan. 
Je kan deze Webinars vanaf 9 november op een zelfgekozen tijdstip volgen. 
Je kan intekenen voor het geheel of een combinatie van Webinars, maar je kan ook kiezen voor losse Webinars. 
In sommige pakketten zit het nieuwe boek ‘Differentiëren werkt´.
KLIK HIER voor info en inschrijvingen


ONLINE CURSUSSEN - MOOC:

Kinderopvang: Pedagogische kwaliteit in de kinderopvang
23/02/2021 - 17/05/2021 hier inschrijven

Voor onze deelnemers van de MOOCs:Wat is een online cursus of Mini-Mooc? 

Jawel, al ruim twee jaar bieden wij online, digitale cursussen aan. Ook wel gekend als een MOOC. MOOC staat voor Massive Open Online Course. Een geweldige manier om samen te leren over allerhande onderwerpen en thema's. In een MOOC word je uitgedaagd om met en van elkaar te leren en kennis te delen, ook wel social learning genoemd. Je leert vooral op een moment dat het jou past dus tijd- en plaatsonafhankelijk. Jij bepaalt dus wanneer je kijkt, leest, leert. Dat kan op de trein, tijdens een springuur, of 's avonds voor je computer. Zolang je een goede internetverbinding hebt, zit je goed!
Als deelnemer sta je centraal: je wordt ondersteund door een of meerdere CEGO-moderatoren, die elk level dat opengesteld wordt begeleiden en je op weg helpen bij de leervragen.

Hoe gaan we te werk?
Wij bieden een mooi aanbod van MOOCs over heel wat verschillende thema's: evaluatie, differentiatie, motivatie, autonomie-ondersteunend leren, onderzoekend leren, straffen en belonen, leiderschap, ...De mini-MOOC's hebben een doorlooptijd van 4 à 5 weken, bij de  verdiepende MOOC's gaat het om een doorlooptijd van een 12-tal weken.
In deze weken krijg je inzichten en tools aangeboden betreffende het thema dat aan bod komt, in de vorm van tekst en video. Bij elk leerobject worden er discussievragen gesteld die je via het online platform Curatr met elkaar kan bespreken om kennis en ervaring met elkaar te delen. Heel eenvoudig, online, vanaf jouw favoriete werkplek. De tijdsinvestering per week bedraagt, afhankelijk van jouw enthousiasme, ongeveer 1 uur voor de mini-MOOC's en een 2-tal uurtjes voor de uitgebreide MOOC's.

Ook meedoen?
Dat kan! Alle informatie over de inhoud van elke MOOC vind je terug bij ons aanbod. Daar kan je je ook inschrijven en bijkomende informatie opvragen. 

Veel leerplezier! 

Klanten login