Ga terug

Online aanbod

Cego’s digitaal aanbod bestaat zowel uit eenmalige korte opleidingen  – Webinars en landurige trajecten die over meerdere weken gegeven worden – Mooc’s.

Allemaal vanop afstand en vanop een plaats dat jij zelf verkiest.

Kies hieronder voor meer informatie.

Een webinar is een online opleiding van 1u à 1,5u over een bepaald thema op een vooraf vastgestelde dag en tijdstip, waar iedereen aan kan deelnemen.

Momenteel geen Webinars beschikbaar

 

MOOC: Staat voor Massive Open Online Course. Een geweldige manier om samen te leren over allerhande onderwerpen en thema’s. In een MOOC word je uitgedaagd om met en van elkaar te leren en kennis te delen, ook wel social learning genoemd. Je leert vooral op een moment dat het jou past dus tijd- en plaatsonafhankelijk. Jij bepaalt wanneer je kijkt, leest en leert. Zolang je een goede internetverbinding hebt, zit je goed!

Hoe gaan we te werk?
De mini-MOOC’s hebben een doorlooptijd van 4 à 5 weken, bij de  verdiepende MOOC’s gaat het om een doorlooptijd van een 12-tal weken.
Als deelnemer sta je centraal: je wordt ondersteund door een of meerdere CEGO-moderatoren die je telkens begeleiden en op weg helpen bij het begin van een nieuw level. De data waarop een level wordt opengesteld is steeds op voorhand meegedeeld.
Gedurende de opleiding krijg je inzichten en tools aangeboden betreffende het thema dat aan bod komt, in de vorm van tekst en video. Bij elk leerobject worden er discussievragen gesteld die je via een online platform met elkaar kan bespreken om kennis en ervaring met elkaar te delen. De tijdsinvestering per week bedraagt, afhankelijk van jouw enthousiasme, ongeveer 1 uur voor de mini-MOOC’s en een 2-tal uurtjes voor de uitgebreide MOOC’s.

Hieronder een overzicht van de online cursussen:

Voorlopig staan er geen online cursussen op de planning.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en publicaties?

Schrijf u dan nu nog in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief inschrijving
Algemene voorwaarden *